Activiteiten.

Wij organiseren verschillende activiteiten zoals rondleidingen, bierproeverijen en workshops bierbrouwen. Daarnaast verzorgen wij feesten en partijen voor zowel particulieren als bedrijven.En hebben wij een jaarprogramma met diverse evenementen in en rondom de brouwerij.Zie binnenkort bij de brouwerij op de homepage en klik dan op evenementen.

 

Rondleidingen

 

Wij organiseren rondleidingen op afspraak. U krijgt uitleg over het ontstaan van de brouwerij en de bieren die er worden gebrouwen. U krijgt inzicht in het brouwproces en natuurlijk kunt u vervolgens een biertje gaan proeven. Terwijl u de mooie koperen ketels aanschouwt staat de brouwer of brouwster u graag te woord.

 

Er geldt geen minimum of maximum aantal deelnemers.

 Duur ongeveer 1 uur.

 

Bierproeverij

 

Maak kennis met een stuk  biercultuur en proef 5 verschillende bieren. De proeverij begint met de rondleiding bij de koperen ketels. Na uitleg over de  verschillende typen bieren en de kunst van het proeven gaat u onder begeleiding 5 bieren van Mommeriete proeven.  

 Inclusief proeven van de bierkaas, bierpaté en bier worst.

 Minimaal 4 personen / maximaal 40 personen.

 Duur ongeveer 2  uur.

 

Workshop bierbrouwen

 

Een 3,5 uur durend programma waarin u onder het genot van een biertje uw eigen bier brouwt.  Na een paar weken haalt u uw zelf gebrouwen bier bij ons op.

 Inclusief  het drinken van verschillende bieren, hapjes en per groep 2 kratten zelf gebrouwen bier. Indien gewenst kunnen wij ook een warm en koud buffet of barbecue voor u verzorgen

 Minimaal 12 personen / maximaal 25

 

Feestjes en bedrijfsuitjes.

 

Heeft u iets te vieren, verjaardag, trouwdag of iets anders. Wilt u ons met uw team of bedrijf bezoeken.

Wij bieden diverse arrangementen naar wens, ook in combinatie met onze activiteiten. Met daarbij een lunchbuffet, barbeque of warm en koud buffet. Bel voor een afspraak  om geheel vrijblijvend de verschillende mogelijkheden te bespreken.